Din inre orkester

Hej,

Jag heter Lisa Sjöström och driver Room for flow. Jag älskar det magiska som händer när vi ser saker ur nya perspektiv. Energinivån stiger och livet blir lite rikare. Det gillar jag att bidra till. 
Nina Boustedt och jag har ett gemensamt brinnande intresse för att öka flowet och välmåendet i allas våra liv. Stress har idag blivit en självklarhet i mångas liv, vilket det förstås inte borde vara. Nuförtiden är det knappt någon som reagerar när man säger att man är stressad. Varför tas stressen inte på allvar? Det ska vi ändra på!
I det här inlägget skriver jag om din inre orkester.

Känner du till dina inre orkestermedlemmar?

Jag ser mina personlighetsdrag som olika medlemmar i min inre orkester. Alla måste få höras – det blir ingen harmoni i det som spelas om Fröken Duktig får bestämma allt och höras mest. Hon har några bra egenskaper för att styra och skapa ordning (i tron att det skapar trygghet) men jag har upptäckt att det finns fler medlemmar.

I en stund av mycket oro satte jag ner foten och anställde en orkesterledare. Min orkester har inte haft någon sån förut. Det är därför det har blivit så rörigt. Det är därför Fröken Duktig har kunnat skrika och domdera och överrösta alla de andra. Orkesterledaren svarar nu för både konstnärlig som administrativ ledning av orkestern.

Det är mitt inre jag som nu har fått livslång anställning som orkesterledare. Nu behöver hon lära sig namnen på alla orkestermedlemmarna: naturälskaren, frihetsgudinnan, idésprutan, akademikern, hippien, lyxbohemen, den kreativa konstnärssjälen, den generösa, djurälskaren, musikälskaren, författaren, den sociala och några till.

Hur ser din inre orkester ut?

Besök gärna min webbplats om du är nyfiken på vad jag kan bidra med för dig och din organisation;  http://www.roomforflow.com/

/Lisa

Add A Comment