Mina fem bästa tips för att komma på intervju till ditt drömjobb

Ladda ned mina fem bästa tips här: Tips till drömjobbet

Varför jobb/Karriärcoaching?

Jobb- & Karriärcoaching är för dig som känner att du vill ha en förändring i livet. Du funderar kanske på att byta karriär men vet inte till vad, eller så vill du ha hjälp att ta nästa steg i yrkeslivet. Oavsett om det gäller att hitta ett nytt jobb, utvecklas internt inom ditt yrkesområde inom ditt företag, kompetensutveckla dig eller testa något helt annat.

Jobbcoaching är även en tjänst för företag att erbjuda anställda som står inför förändringar såsom omorgansiationer och uppsägning. Jobb- och karriärcoaching är en extremt viktig del i en livscoaching för personer som befinner sig i eller kommer tillbaka från en sjukskrivning och rehabilitering exempelvis. Bra stöd exempelvis i form av coaching under och efter en sjukskrivning kan hjälpa den anställde att komma tillbaka bättre i arbete. Coaching används även med fördel som en förebyggande åtgärd för att förebygga att medarbetare blir sjukskrivna.

Min metod

Min metod bygger på individuella coachande samtal där vi går igenom en nulägesanalys, en självinventering ”vem är jag och vad vill jag” (styrkor, kompetens, intressen, värderingar och motivation), omvärldsinventering (hur ser möjligheterna och marknaden ut) och slutligen definierar vi mål, delmål och en handlingsplan.

Vi sätter tillsammans upp mål och handlingsplan men fokus kan exemplevis vara intervjuträning, ansökningsprocessen, cv, sökvägar samt hur de fungerar om du söker ett nytt arbete.

För dig som har bestämt dig för att byta karriär och vet vilken kan fokus under jobbcoachingen vara att bygga ditt jobbnätverk och personliga varumärke, skapa och uppdatera en lockande Linkedinprofil m.m.

Om du är sugen på att testa något nytt men inte riktigt vet vad kan fokus under jobbcoachingen vara att hitta dina kompetenser och styrkor samt intresseområden med hjälp av personlighetstest och intressefrågor samt vidare titta på arbetsmarknaden för valda yrken.

Vi träffas vanligtvis 6- 8 gånger, ca 1 -1,5 timme per tillfälle inklusive en uppföljning efter några månader. 

Mötet är konfidentiellt och jag jobbar under tystnadsplikt.

Om mig

Jag är utbildad personalvetare och jobbcoach och har läst en ettårig KBT-utbildning.
En av mina specialområden är jobbcoachning då har jag lång erfarenhet från rekrytering och HR samt stresshantering och rehabilitering. Jag läser just nu en utbildning till diplomerad stresscoach.

Jag brinner för att hjälpa människor att hitta rätt plats och jag vet att rätt plats finns för alla. Livet är i ständig förändring och ibland kan man behöva hjälp att hitta sin väg.

Kostnadsfritt prova-på samtal

För att boka ett kostnadsfritt prova på coachsamtal, kontakta mig på info@boustedtkonsult.se eller ring telnr 068-506405

Du kan även fylla i ett kontaktformulär så återkommer jag till dig inom en arbetsdag. Fyll i kontaktformuläret  Här