HEJ!

Jag heter Nina Boustedt.

Min passion är människor.

Jag hjälper er som organisation och företag att attrahera de bästa att vilja arbeta hos er, att utveckla era befintliga talanger att stanna kvar och vilja leverera bästa resultat.

För dig som enskild individ hjälper jag dig att hitta ditt drömjobb, att utvecklas i ditt befintliga arbete eller helt enkelt att hitta vad det är du egentligen vill göra.

Jag har alltid vetat att jag vill jobba med människor i någon form och genom ett av mina första arbeten som teamledare för ett callcenter föddes ett starkt intresse för personalfrågor. Vad gör att människor trivs eller inte trivs på sina arbetsplatser? Hur ser den enskilde medarbetarens ansvar ut och vad ligger hos ledningen? Dessa frågor är alltid aktuella i mitt arbete som HR konsult.

Utbildning

Januari 2004 tog jag examen  i Personal & Arbetsliv (Fil.Kand) år 2004.

2012 läste jag en ettårig utbildning inom KBT och 2013 genomfick jag arbetsförmedlingens utbildning för Jobbcoaching.

Under 2019 kommer jag att vara Diplomerad Stresscoach då jag går denna utbildning just nu.

Rehabutbildning Anna Sporrong 2006

Licenser och tester

År 2015 tog DNV GL över ansvaret för Testgranskning i Sverige efter Stiftelsen för Tillämpad Psykologi (STP) De två personlighets- & begåvningstest som är godkända av DNV för svenska marknaden; UPP och Cut-e är jag utbildad och licensierad i. Jag gör second opinions vid rekryteringar där jag använder någon av dessa tester och gör en återkoppling med djupintervju med de valda kandidaterna. Jag genomför även kompetens- & grupputveckling.

Erfarenhet

Jag har ca 14 års erfarenhet av HR arbete i olika roller. Jag arbetade ca 2,5 år som Personalspecialist på Stockholmmässan i mitt första arbete efter examen. Efter det var jag anställd som HR konsult på Experis i 10 år där jag arbetade på bl.a.; Philips, Fritidsresor, American Express, Folksam, Infranord, Baxter, Twentyfourseven, Ersta Diakoni m.fl. I mina roller arbetade jag som rekryterare, rehabspecialist, med arbetsrättsligt stöd till chefer och medarbetare, projektledare för medarbetarundersökning m.m.

2016 i december startade jag mitt egna företag Boustedt Konsult och har sedan dess arbetat som frilansande HR konsult inom hela HR området.

Mina kunduppdrag

Valcon Februari 2019 – Nuvarande

Rekryteringsansvarig Sverige. Effektivisera nuvarande rekryteringsprocess inklusive intervjuträning av konsulter och chefer, search av managementkonsultprofiler med aktuell kompetens, sätta upp cases och assessments i sverige, kontaktperson gentemot HR Danmark, onboarding Sverige m.m.

Siemens TA team Oktober 2018 – Februari 2019

Rekryterare för den största divisionen i Siemens Sverige; Building Technology. La upp min rekryteringsprocess och strategi själv så chefen slutat och många i TA teamet var nya. Under min tid på TA Siemens rekryterade jag 54 personer till roller som servicechef, arbetsledare, utförandeledare, projektledare, projektingejör, serviceingenjör, säljare, projektadministratör samt servicetekniker.

Ericsson Networks April – September 2018

HR generalist och ansvarig för fyra enheter där jag var med i respektive ledningsgrupp och informerade om HR events, aktiviteter och nyheter såsom lönerevision, reward & recognition m.m. Hade även workshop gällande medarbetarundersökning och resultat i LG och på All employee meetings. Ledde veckovisa MBL förhandlingar för ena enheten samt förekommande ärenden för övriga enheter. Övriga förekommande HR frågor, såsom personalärenden, vissa rekryteringar m.m.

Siemens Financial Services Oktober 2016 – April 2018

Recruiting Manager Nordic. Ensamt ansvarig för rekryteringsprocess samt strategi för Sverige, Norge och Finland. Rekryterade ca 50 personer under den tiden samt rapporterade all statistik till UK.

Norrtälje Kommunalförbund Jan – Juni, Augusti- Oktober 2017

Projektledare för omorganisation där man slog ihop två avdelningar. Enskilda samtal med berörd personal, kommunikationsstrategi och plan för förändringen, tidsplan och skriva ärende som skulle presenteras för kommunpolitikerna samt MBL förhandlingar med facken. Rekrytering av enhetschefer, avdelningschef, controllers samt kommunikationsstrateg

Arbetssätt

Jag får ofta höra av mina uppdragsgivare att jag är oerhört snabblärd och anpassningsbar, vilket jag tycker är en förutsättning för att kunna arbeta som konsult.  Jag tycker det är väldigt roligt att lära känna en ny organisation, verksamheten och medarbetarna, förstå vilka utmaningar som väntar den närmaste tiden för att kunna bilda mig en uppfattning om vilken typ av HR-stöd verksamheten vill ha och behöver. Jag är van att arbeta mycket självständigt samt att rapportera till chefer i olika länder, skapa och analysera rapporter till management team i andra länder och tvärfunktioner. Jag tycker om att skapa nätverk och kontakter, att komma in i ett team på HR eller i övriga organisationen, att bygga relationer med linjechefer eller i ledningsgrupper och stötta med min expertis och kunskap.

Sagt om mig

prestigelös, flexibel, människokännare, tar ansvar, får saker att hända, genuint intresse för människor, frisk fläkt, kunnig, modig,  förtroendeingivande

Sammanfattning

Det är utmanande, lärorikt och oerhört roligt att arbeta som frilansande konsult i mitt egna företag. Jag tycker om att komma in och bidra med mina kunskaper och samtidigt lära mig nytt under varje uppdrag. Det inspirerar mig och jag får feedback på att jag inspirerar andra!

Kontakt

Kontakta mig på info@boustedtkonsult.se eller ring mig: 0768-506405

Du kan även fylla i ett kontaktformulär så återkommer jag till dig inom en arbetsdag. Fyll i kontaktformuläret Här